Vastgoedonderhoud Wassenaar

Over ons

Vastgoedonderhoud Wassenaar is een klantgerichte bouwonderneming. In 2003 opgericht door Bryan Wassenaar. Onze onderneming staat al ruim 14 jaar bekend om zijn allround vakmanschap. In de loop der jaren is onze onderneming uit gegroeid tot een bedrijf van formaat. Onze medewerkers zijn zeer betrokken bij de onderneming waardoor wij in de loop der jaren een grote groep vaste klanten hebben opgebouwd. Denk hierbij aan VVE, Kantoren, Particulieren, Makelaars en Woningcorporatie’s.

Wij renoveren, onderhouden en verbouwen woningen en bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor behangwerk, stuc en schilderwerk maar ook voor vloeren, Renovatiewerkzaamheden en Mutatieonderhoud oftewel verkoop klaar maken van u woning of bedrijfspand behoren tot de mogelijkheid. Dankzij ons degelijk vakwerk en goede service hebben wij een goede naam opgebouwd en daar zijn we trots op.

Op deze website vindt u onder meer informatie over ons bedrijf en voorbeelden van ons werk. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen via ons telefoon nummer of per mail.

Contact

Vastgoedonderhoud Wassenaar
Eendrachtsdijk 1-A
2761 AS Zevenhuizen Z-H
m: 06-43041374
e: info@vastgoedonderhoudwassenaar.nl

Vastgoedonderhoud Wassenaar
Eendrachtsdijk 1-A
2761 AS Zevenhuizen Z-H