Onze diensten

Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar
Vastgoedonderhoud Wassenaar

Pvc-vloeren

Tegenwoordig staat de pvc-vloer bekend om zijn ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Vandaar dat wij deze vaak leveren aan zowel particulieren als bedrijven in Zuid-Holland en omstreken.
Vinyl pvc wordt gemaakt van de kunststof polyvinylchloride. Het wordt ook wel aangeduid als pvc-vloer Het product bestaat uit meerdere lagen. De bovenste harde laag is meestal een slijtvaste, doorzichtige, glimmende of doffe laag. De kunststof kan bedrukt worden met verschillende soorten ontwerpen soms wordt er een houtstructuur op afgedrukt alsof het parket of een uit houten bestaand ontwerp is.

Aan de onderzijde bevindt zich een zachte schuimlaag. Hierdoor veert het pvc enigszins en geeft een geluidsreductie in de ruimte en naar eventuele ondergelegen. Voor iedereen is er wel een pvc-vloer is het niet in de uitvoering van stroken dan is er ook nog de keuze voor pvc-tegels, hierdoor kan in elke kamer een eigen touch worden toegevoegd. Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, of van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of toch kiest voor speels.

Pvc-vloer leggen

Een pvc-vloer leggen is een specialistisch vakgebied. In eerste instantie dient de ondervloer op vlakheid en drukvastheid beoordeeld te worden. In principe dienen alle ondervloeren geëgaliseerd te worden d.m.v. hoogwaardige egaline en een geschikte milieuvriendelijke voorstrijk. Voordat tot pvc-vloeren leggen kan worden overgegaan, dient het geëgaliseerde vloeroppervlak geschuurd te worden. Voor het schuren en egaliseren bent u bij Vastgoedonderhoud Wassenaar aan het juiste adres.

Vloeren egaliseren

Een vloer egaliseren lijkt een eenvoudige discipline, maar de praktijk wijst uit dat dit een specialisme is. Onze mensen hebben alle kennis en ervaring in huis om op elk soort vloer de beste egaline toe te passen en zodoende altijd een mooie strakke vloer te kunnen leveren.
Een vloer egaliseren begint met een grondige inspectie van de ondergrond zoals blijvend droog, druk- en vormvast en vrij van verontreinigingen. Op basis van de bevindingen wordt een geschikte soort primer toegepast. Voor een goede vloerrenovatie en het laten egaliseren van uw vloer bent u bij Vastgoedonderhoud Wassenaar aan het juiste adres.

Schilderwerk

Bent u toe aan onderhoud van uw buitenschilderwerk of wilt u binnen uw woonkamer verfraaien? Of misschien toch u huis laten behangen met Glasvlies behang  Bij Vastgoedonderhoud Wassenaar bent u aan het juiste adres.

Zowel binnen als buiten schildert Vastgoedonderhoud Wassenaar met de beste producten die er zijn. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook langer in goede conditie blijft. Vastgoedonderhoud Wassenaar geeft de juiste tips voor het beste onderhoud van uw schilderwerk en houdt dit zelf, indien gewenst, jaarlijks bij.

Onder binnen schilderwerk verstaan wij:

  • Sauzen van plafonds en wanden;
  • Schilderwerk van o.a. kozijnen en deuren

Onder buiten schilderwerk verstaan wij:

  • Oude verflagen verwijderen en opnieuw aanbrengen;
  • Nieuwbouw: vanaf basis de juiste opbouw van lagen aanbrengen;
  • Onderhoudswerkzaamheden; houtrot vervangen c.q. behandelen;
  • Renovatie: kleine bouwkundige herstelwerkzaamheden;
  • Restauratie van monumentale panden en kunstwerken.

Tips voor na het schilderen

  • Het schilderwerk blijft nog lange tijd vers en poreus. Zorg er met het lappen van de ramen voor dat dit de eerste 2 maanden niet met een trekker gebeurt om beschadigingen te voorkomen.
  • Wanneer u een glazenwasser heeft, meldt dan bij hem dat er net geschilderd is, zodat ook hij er rekening mee kan houden.
  • Zorg ervoor dat het schilderwerk regelmatig gereinigd wordt, zeker in het begin, om lekstrepen te voorkomen.

Dit alles draagt bij aan een langere levensduur van u schilderwerk en het behoud van een stralende woning of pand.

Glasvliesbehang

Het nieuwe renovlies behang bevat meer vezels dan het oude renovlies. Daardoor heeft renovlies een licht egaliserende werking. Bij ons vindt u behangers die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van renovlies behang.

Bent u van plan om uw wanden te laten behangen met renovlies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op, of kijk verder op deze pagina.

Mutatieonderhoud, meer rendement

Vastgoedonderhoud Wassenaar voert mutatie onderhoud op maat uit. Of het nu gaat om het verhuur klaar maken van uw winkelpand of verkoop klaar maken van een woning, wij zorgen dat de uitvoering zo strak mogelijk gepland wordt om zo doorlooptijd te verkorten. Wij minimaliseren uw leegstandskosten, en u verhoogt uw rendement.
We hebben de capaciteit om flexibel en slagvaardig te kunnen functioneren. En met alle relevante onderhoudsdisciplines in eigen huis kunnen we snel voor elk probleem een adequate oplossing.

Door samen constant het proces te optimaliseren is dit een win win situatie voor alle partijen. Dit betekent een korte doorlooptijd, minder leegstand en huurderving, goede afspraken en een kwaliteit van hoog niveau.

Heeft u interesse in mutatieonderhoud en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.